Feest bij u thuis

Uw bedrijfsfeest, verjaardag, trouwdag, jubileum of andere bijzondere gelegenheid verdient een bijzonder feest. Feestlocatie Amusant is een prachtige locatie, maar wellicht gaat uw voorkeur uit naar een feest verzorgt in uw tuin, loods, kantine of recreatieruimte. Ook dan kunnen wij uw partner zijn, ongeacht op welke locatie, wij maken er voor u een onvergetelijk feest van. 
 
Een feest zoals u het wenst.
Middels onze formule StudioGrappa Catering bieden wij u een team dat bestaat uit professionele mensen met ruime ervaring op horeca en cateringgebied en dat staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit, gezelligheid en sfeer. Doordat koks, bedienend personeel en (muzikaal) entertainment allemaal in eigen beheer zijn, is de kwaliteit gewaarborgt. Met de grote kennis op het gebied van facilitaire voorzieningen, het eigen materiaal en de samenwerking met diverse bedrijven zijn er vele mogelijkheden om samen met u een passende invulling te geven aan uw feest of evenement. 
 
Ook kunt u door ons alleen het culinaire gedeelte laten verzorgen, een mooi tapasbuffet of heerlijke hapjes? Middels onderstaande buttons vind u een keur aan mogelijkheden op culinair gebied. Uiteraard bieden wij een compleet pakket, dus ook treft u hier informatie aan voor complete inrichting van tent en materialen. 
 

Voor een offerte op maat of persoonlijk feestadvies belt u ons op 073-5492375!

 
feest-met-hapjes

HAPJES

feest-hapjesbuffet

HAPJESBUFFET

feest-walking-snack

WALKING SNACK

feest-tapas-buffet

TAPAS BUFFET

feest-grill-buffet

GRILL BUFFET

feest-tapas-grill-buffet

TAPAS GRILL BUFFET

 
 
    
 
     
 
 

FOTOALBUM