Bedrijfsfeesten op maat

Een feest voor collega's organiseren is niet zomaar iets...Vaak betreft het een gevarieerde groep dames en heren van jong tot oud, waarbij er ook graag een andere invulling gezocht wordt dan voorgaande jaren voor het bedrijfsfeest van toepassing is geweest. 

Dus, in dat geval schakel je professionals in op feestgebied!

Een juiste locatie is de basis voor een gezellig samenzijn. Feestlocatie Amusant biedt vele mogelijkheden voor besloten gezelschappen vanaf 50 personen. Ook voor kleinere groepen zijn er vanuit de formule van 't Tunneke diverse arrangementen waar uw gezelschap bij aan kan sluiten. 

Naar aanleiding van uw wensen maken wij een eerste aanzet voor de invulling van uw bedrijfsfeest. Dit is gebasseerd op aantal gasten, wensen voor de invulling en niet in de laatste plaats belangrijk het budget. 

Door gebruik maken van entertainment krijgt een avond met een lekker hapje en drankje al meteen sfeer, ludiek & verrassend of muzikaal & vermakend. 

Met onderstaande arrangementen geven wij u graag een idee van de mogelijkheden en de prijzen. 

Feel the Groove

Vegas Club

Back to the '80 & '90


Voor een voorstel op maat vernemen wij graag uw wensen, bel ons op 073-5492375 of stuur een email naar info@desmaakfabriek.nl

FOTOALBUM